Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-29@02:44:17 GMT

معرفی موتورسیکلت‌های برقی بازار

تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۳۹۸۱۷

ورود موتورسیکلت‌های برقی به کشور، تحول بزرگی را در بازار موتورسیکلت ایجاد کرد. موتور برقی کاملا مناسب استفاده شهری بوده و استفاده از آن نیز راحت است. مهم‌ترین مزایای موتور برقی، بی‌صدا بودن، نداشتن آلودگی، بی‌نیاز بودن از بنزین، هزینه نگهداری پایین، کاربری ساده و ... است.

اگر قصد خرید موتور کرده و صفر را دارید و انتخابتان موتورسیکلت برقی است، باید به موارد بسیاری توجه کنید؛ مواردی همچون ظرفیت باتری، حداکثر سرعت، ظرفیت پیمایش، نوع باتری، طراحی راحت صندلی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. .

معمولا سرعت موتور برقی، نسبت به موتور بنزینی، کم‌تر است و حداکثر آن به 80 کیلومتر برساعت می‌رسد. خوشبختانه برای خرید موتور برقی در بازار گزینه‌های متنوعی وجود دارند و گزینه‌های بسیاری هنگام خرید در دسترس است.

کویر موتور ES8 1500

محصول ES8 1500 کویر در سال 1395 ساخته و راهی بازار شد. این موتورسیکلت 1440 وات قدرت دارد و با حداکثر سرعت 44 کیومتر برساعت، مناسب استفاده شهری است. ترمزهای جلو دیسکی بوده و در بخش عقب از نوع کاسه‌ای است. 6 الی 8 ساعت زمان لازم است تا ES8 1500 کاملا شارژ شود. کویر موتور این محصول را با قیمت 39.7 میلیون تومان و اقساط 14 ماهه عرضه می‌کند.

سوپر سوکو TC

این موتورسیکلت، طراحی منحصربه‌فردی دارد. در واقع نوع طراحی آن، یادآور گذشته است و عناصر کلاسیکی دارد که با روحیه مدرن ترکیب شده. این موتورسیکلت زیبا، محصولی از برند بوش است و دو باتری دارد. وجود دو باتری، سبب شده تا ظرفیت پیمایش موتورسیکلت به 160 کیلومتر برسد. باتری‌ها از نوع لیتیوم یونی هستند و کیفیت بالایی دارند. 7 الی 8 ساعت زمان نیاز است تا باتری‌ها کاملا شارژ شوند.

حداکثر سرعت سوپرسوکو به 64 کیلومتر برساعت می‌رسد. وزن این موتورسیکلت برابر با 83.5 کیلوگرم است. از ویژگی‌ها و امکانات آن می‌توان به سیستم ترمز CBS، سیستم ضد سرقت، کنترل تنظیم سرعت، ریموت هوشمند، صفحه کیلومتر ترکیبی از آنالوگ و دیجیتال و ... اشاره کرد.

کویر موتور 1958

هوندا سوپرکاب، یکی از پرفروش‌ترین موتورسیکلت‌هاست که برای اولین بار در سال 1958 تولید شد. محصول کویر موتور 1958، طراحی مشابه با این موتورسیکلت قدیمی دارد و ظاهر کاملا کلاسیکی دارد. اما نکته قابل توجه، پیشرانه آن است که برخلاف گذشته، از نوع الکتریکی است. موتور این محصول 2000 واتی است و ظرفیت پیمایش 40 تا 50 کیلومتری را ارائه می‌دهد. نوع باتری‌ها در این محصول اسیدی است. این محصول کویر موتور حدود 106 کیلوگرم وزن دارد و حداکثر سرعت آن به 60 کیلومتر برساعت می‌رسد.

کویر موتور ET1

این موتور برقی یکی از منحصربه‌فردترین موتورسیکلت‌های موجود در بازار است. موتورسیکلت ET1 محصول شرکت Sun-Ron است و در سایر کشورها با نام Light Bee شناخته می‌شود. مهم‌ترین ویژگی ET1 را باید وزن آن دانست؛ زیرا تنها 58 کیلوگرم وزن دارد. ویژگی متفاوت دیگر آن، توانایی پیمودن شیب 25 درجه است؛ بنابراین تا حدودی توانایی آفرود نیز دارد. کویر موتور می‌گوید که این محصول، اولین موتورسیکلت برقی کلاس آفرود در ایران است.

باتری 3000 واتی کویرموتور ET1 از نوع لیتیوم یون است و 2.5 تا 3.5 ساعت زمان برای شارژ شدن نیاز دارد. اگر با قیمت بالای این محصول مشکلی ندارید، می‌تواند گزینه مناسبی برای خرید باشد.

سوپر سوکو CUx

این محصول یک اسکوتر برقی هوشمند و جدید است. طراحی سوپر سوکو CUx متناسب با بازار اروپاست و ظرفیت پیمایش آن برابر با 75 کیلومتر است.

چراغ‌های جلوی این اسکوتر برقی، طرح U شکل دارند و LED هستند. اما در بخش عقب، چراغ‌های ردیفی و عمودی دیده می‌شوند. طراحی بدنه و محل نشیمن، بسیار راحت و کاربردی و در عین حال زیبا است.

ترمزهای جلو و عقب این موتور برقی از نوع دیسکی بوده و مجهز به EBS هستند. یک سیستم ارتباطات هوشمند برای این موتورسیکلت برقی در نظر گرفته شده که ساخته خود شرکت است.

از ویژگی‌ها مثبت این موتورسیکلت می‌توان به کنترل و ایمنی بهتر، وزن سبک، دوام بدنه، راحتی سرنشین، طراحی کاربر پسند و ... اشاره کرد.  قیمت فروش اقساطی کویر موتور برای این محصول، برابر با 95 میلیون تومان است.

منبع: الف

کلیدواژه: حداکثر سرعت کویر موتور موتور برقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۹۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

در شرایطی شاهد تخصیص حدود ۳ تا ۴ میلیارد دلار ارز به شرکت های خودروساز مونتاژی هستیم، که مشخصا این شرکت ها نتوانستند از التهاب بازار خودرو در برهه ی فعلی بکاهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران لیست 100 وارد کننده ی نخست به لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد. نکته ی قابل توجهی که در این لیست و در بین شرکت هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده اند به چشم می خورد، نقش پر رنگ شرکت های خودرو ساز مونتاژی است.

همانطور که پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند. به عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده اند.

واردات 8.4 میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتور سیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال 1402 به میزان 8 میلیارد و 380 میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402 به لحاظ ارزش 32.69 درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است. در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال 1402 بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با 13 درصد، کرمان موتور با 9.65 درصد و کوروش موتور آریا با 5.35 درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیاردها دلار به شرکت های مونتاژ کار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل توجهی توسط شرکت های مونتاژ کار با توجه به تخصیص ارز 3-4 میلیارد دلاری به آن ها است.

همچنین دیگر نکته ای که برخی از کارشناسان مطرح می کنند این است که آیا این امکان وجود نداشت تا بخشی از ارز های تخصیص داده شده به شرکت های مونتاژ کار صرف واردات خود رو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت ها تخصیص داده شده است، می توان تعداد قابل توجهی خودروی با کیفیت وارد کشور کرد که یقینا می تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • ۳۱۰ نفر در حوادث مربوط به موتورسیکلت در شهر مشهد جان باختند
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • (عکس) بازار چشم انتظار یک شاسی بلند جدید / قیمت باورنکردنی محصول جدید کیا در ایران
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • نمایشگاه خودروی پکن/ چین به دنبال تسلط بر بازار خودروهای برقی (فیلم)
  • (تصاویر) شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس